Wat doe ik?

Als ondernemer ben je vaak druk in de weer met je dagdagelijkse taken. Hierdoor vergeet je misschien eens terug te blikken op je vorige projecten. Of denk je er niet aan om aan de buitenwereld te tonen hoe je aan het werk gaat.

Heel begrijpelijk want je zit in een flow van je eigen werk, project na project. Maar toch is het belangrijk om even achterom te kijken of een blik achter de schermen te tonen.

Heb je daar geen tijd voor? Geen zorgen, daar kan ik jou bij helpen.

Als professioneel fotograaf hou ik ervan anderen hun realisaties in beeld te brengen. Ik ga op zoek naar mooie beelden op een (soms chaotische) werf, naar leuke details in een afgewerkt architectuurproject of naar een zo realistisch mogelijk beeld van jouw project of product.

Jona aan het werk

Wat wil dat concreet zeggen?

Bij mij kan je terecht om jouw projecten/producten in beeld te brengen. Ik fotografeer zowel projecten in aanbouw, mensen aan het werk, afgewerkte projecten als producten. Dit kan zowel op locatie zijn als in de studio.

Waarom zou je dat willen?

Door eigen beeldmateriaal kan je jouw bedrijf aan de buitenwereld tonen in al zijn facetten. Dit zorgt voor meer zichtbaarheid en toont aan potentiële klanten hoe je werkt en wat je realisaties zijn. En eerlijk, het is voor jou toch ook leuk om mooi beeldmateriaal te hebben van jouw werk?

Weet je zelf niet goed wat je nu met die foto’s zou kunnen of
moeten doen?

Ik heb ook een opleiding in communicatiemanagement en denk graag mee over hoe de beelden het best gebruikt kunnen worden. Op een website, social media, folder, event,… ik denk en help met plezier mee zodat de beelden het gewenste effect krijgen.

Portfolio

op de werf

Op de werf

architectuur

Architectuur

aan het werk

Aan het werk

interieur

Interieur

product

Producten

Jona foto

Jona Suys

Contacteer me

Ik werk op maat van jouw wensen en verwachtingen en kom daarom het liefst gewoon eens langs om kennis te maken.