Wie ben ik?

Als fotograaf met ervaring in digitale marketing en communicatie help ik gepassioneerde ondernemers met de beeldvorming van hun merk. Ik geloof in een samenwerking waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en elkaar vertrouwt.

werf vroeger

Geboren op/voor de werf, of toch bijna

Een beetje voor ik geboren werd, kochten mijn ouders een typische Vlaamse woning met veel ‘koterijen’. Doordat mijn papa in de bouwsector zelf zit, was het van zelfsprekend dat we met de familie en vrienden gingen verbouwen. Al vanaf ik kon lopen hielp ik mee op de werf en al snel kreeg ik mijn eigen werkschoenen, helm, overall en werkhandschoenen. Op het dak kruipen om af te breken, klimmen op de stelling, met de ladder naar boven om te gaan slapen, zalige herinneringen! Ook nu vind ik het nog altijd super om op een werf te gaan fotograferen, werfschoenen aan, helm op indien nodig, en ik ben er volledig klaar voor.

‘schoonheid’ overal

Tijdens mijn vele bezoeken aan musea, bladeren in fotoboeken en mijn fotografieopleiding heb ik leren kijken naar de wereld in beelden. Zo ben ik enorm gaan houden van ‘mooie dingen’, zowel groot als klein, die ik verzamel in plakboeken en Pinterestborden.

Overal en altijd probeer ik schoonheid in het leven te zien en te brengen. Dat zijn vaak kleine dingen, zo word ik oprecht gelukkig van mooie structuren, een speciale lichtinval, bloemen in een interieur, kleurschakeringen,… En ben ik volledig in mijn element als ik een mooi gerecht op tafel kan toveren voor mijn gasten.

museum

Eigen baas

Al van mijn kindertijd werd ik omringd door enorm inspirerende mensen. Creatieve mensen zoals mijn mama, een kleuterjuf in hart en nieren, mijn meter een opvoedster in de handicaptenzorg en mijn peter, een gepassioneerde ontwerper van lichtobjecten en metalen meubelen. Mijn papa en op latere leeftijd mijn broer, beide ondernemers in de houtbouwsector. En mijn zus, de meest plichtsbewuste van ons allen doctoreerde nog na lange dierenartsstudies.

Deze inspirerende omgeving heeft veel invloed gehad op mijn leven, keuzes en interesses. Na het middelbaar koos ik voor een bacheloropleiding in fotografie en studeerde daarna nog digitale marketing. In juli 2016 studeerde ik af, begon te werken bij een webagency en richtte Marble Moon op in bijberoep. Na enkele jaren werken als bediende besloot ik dat ook ik ‘mijn goesting’ wil doen en eigen keuzes wil maken. Dus zette ik de stap van bijberoep naar hoofdberoep in januari 2018.

Wil je ook schoonheid in de beeldvorming van je merk krijgen?
Stuur me gerust een mail, ik kom met plezier eens langs om kennis te maken.

Jona foto

Jona Suys

Contacteer me

Ben je benieuwd wat ik voor jou kan betekenen?
Stuur me zeker vrijblijvend een mail!