Webshop

Om volledig mee te gaan in de digitale veranderingen besloot Eurabo om een project op te starten voor een online bestelplatform.

Eurabo gebruikte reeds een uitgebreid ERP-programma voor het beheer van orders, offertes, stock en aankoop. Het was dan ook logisch om dat programma, Microsoft Dynamics Nav, te laten samenwerken met de webshop die door Code d’Or gebouwd werd.

Naast deze twee partijen werd er ook een IT-projectmanager ingeschakeld voor de opvolging van het project, Bene.be. En als laatste externe partij stond ik in voor de inhoud van de website en gaf ik advies over gebruikvriendelijkheid van de website en het design.

Voor de launch van dit project was er veel werk om de content voor de website voor te bereiden. Hierbij was het mijn verantwoordelijkheid om de verschillende taken door te briefen naar de medewerkers van Eurabo en ook verder op te volgen. Daarnaast heb ik ook veel content zelf in de website voorzien zoals productfoto’s, nieuwsberichten, dienstenpagina’s enzoverder.

Nu de website live staat  ben ik het aanspreekpunt voor de medewerkers van Eurabo als ze vragen, opmerkingen of suggesties hebben. Alle feedback verzamel ik in Asana en dat wordt tweewekelijks met alle betrokken partijen besproken.

Daarnaast blijf ik ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de website zowel van teksten, bijlagen als foto’s in samenwerking met de Eurabo medewerkers.