Opening Eurabo Ronse

Na de verhuis naar hun nieuwe site was het een goed moment voor een officiële opening voor klanten, leveranciers, medewerkers en sympathisanten.

Omdat dit project wel wat voorbereiding vroeg heb ik de algemene coördinatie op mij genomen. Samen met een werkgroep kwamen we meerdere malen samen om alle taken te bespreken.

Ook voor dit project hebben we met Asana gewerkt, zo kon ik taken aanmaken, toewijzen aan iemand en een due date instellen en verder opvolgen. Elke vergadering overliepen we alle taken in Asana en bespraken we wat de volgende stappen waren.

Door deze mooie samenwerking met de Eurabo medewerkers hebben we een succesvolle feestelijke opening kunnen organiseren. Alle 400 uitgenodigden werden verwend met heerlijke catering, interessante speeches, rondleidingen op de nieuwe site, een demo van het balkbewerkingscentrum en een band die voor de muzikale invulling zorgde.

Bisbeurs

Sinds kort ben ik ook gevraagd om de coördinatie voor de Bisbeurs op mij te nemen. Ook hiervoor ga ik aan de slag met een werkgroep van Eurabo om alle taken in goede banen te leiden.