Als fotograaf met ervaring in digitale marketing en communicatie help ik gepassioneerde ondernemers met de beeldvorming van hun merk. Ik geloof in een samenwerking waarbij iedereen hetzelfde doel voor ogen heeft en elkaar vertrouwt.

Al van mijn kindertijd werd ik vooral omringd door twee soorten mensen. Creatieve mensen zoals mijn mama een kleuterjuf in hart en nieren en mijn peter een gepassioneerde ontwerper van lichtobjecten en metalen meubelen. Daarnaast werd ik ook omringd door ondernemende mensen zoals mijn papa en op latere leeftijd mijn broer, beide gepassioneerde ondernemers in de houtbouwsector.

Deze inspirerende omgeving heeft veel invloed gehad op mijn leven, keuzes en interesses. Zo koos ik na het middelbaar voor een bachelor opleiding in fotografie en studeerde daarna nog digitale marketing. Ook verder zie je steeds de invloed van mijn omgeving terugkomen. In juli 2016 studeerde in af , begon te werken bij een webagency en richtte Marble Moon op als bijberoep. Na enkele jaren werken als bediende besloot ik dat ook ik ‘mijn goesting’ wil doen en eigen keuzes wil maken. Dus zette ik de stap van bijberoep naar hoofdberoep in januari 2018.

Tijdens mijn vele bezoeken aan musea, bladeren in fotoboeken en mijn fotografie opleiding heb ik leren kijken naar de wereld in beelden. Zo ben ik enorm gaan houden van ‘mooie dingen’, zowel groot als klein, die ik verzamel in plakboeken en Pinterestborden.

Overal en altijd probeer ik schoonheid in het leven te zien en te brengen. Dat kunnen kleine dingen zijn, zo word ik oprecht gelukkig van bloemen. En ben ik volledig in mijn element als ik een mooi gerecht op tafel kan toveren voor mijn gasten.

In de communicatie- & marketingwereld wordt er naar mijn mening te weinig rekening gehouden met ‘schoonheid’ in de brede zin van het woord. De schoonheid van een beeld en tekst, de schoonheid van eenheid in communicatie en schoonheid van eenvoud. In elk project zorg ik ervoor dat ‘schoonheid’ centraal staat maar steeds met focus op resultaat en doelstellingen. Want met ‘schoonheid’ in jouw merkcommunicatie kan je mensen raken en sneller uitspraken.

Wil je ook schoonheid in de beeldvorming van je merk krijgen? Stuur me gerust een mailtje dan gaan we op zoek naar de schoonheid van jouw merk.

CONTACT

Jona Suys
Nieuwstraat 29
9840 De Pinte
0479 701 897
info@marblemoon.be